6 uker ny. Naturlig nyfødtfotografering i Oslo en varm sommerdag

Jeg holder ditt hode i mine hender,

som du holder mitt hjerte i din ømhet

slik allting holder og blir holdt av noe annet enn seg selv

Slik havet løfter en sten til sine strender,

slik treet holder høstens modne frukter,

slik kloden løftes gjennom kloders rom

Slik holdes vi begge av noe og løftes

dit gåte holder gåte i sin hånd

Stein Mehren

Å posere små babyer og putte dem oppi kurver og pynte dem med tyll og sløyfer er ikke min stil. For å være helt ærlig skjønner jeg ikke greien med å gjøre det. Disse små miraklene er jo så nydelige i seg selv. En naturlig nyfødtfotografering handler om å fange begynnelsen, den første tiden sammen som en ny familie. Det handler om å fange de små detaljene, hvor små de er i armene deres. Jeg vil at når dere ser tilbake på disse bildene om 1, eller 5 år, så skal dere minnes hvordan denne skjøre og flyktige tiden var. 

Ved en naturlig nyfødtfotografering så kommer jeg hjem til dere, slik at dere ikke trenger å stresse med å få babyen inn i bilen og reise noe sted. Da jeg ikke poserer babyen, er det ikke noen stress med å måtte gjennomføre en nyfødtfotografering innen 10, eller 14 dager, hvis dere ikke føler dere klare for det. Denne jenta var 6 uker gammel, men med god planlegging er det mulig å få tatt bilder av både en sovende og våken baby.

Her er et utvalg av bildene fra denne nydelige sommerdagen i Oslo, og bare ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon om en naturlig nyfødtfotografering med meg (hello@bornwildphotography.no)

  1. Anna says:

    Så nydelige bilder!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LGBTQ-friendly. Everyone welcome!