Jeg holder ditt hode i mine hender,

som du holder mitt hjerte i din ømhet

slik allting holder og blir holdt av noe annet enn seg selv

Slik havet løfter en sten til sine strender,

slik treet holder høstens modne frukter,

slik kloden løftes gjennom kloders rom

Slik holdes vi begge av noe og løftes

dit gåte holder gåte i sin hånd

Stein Mehren

Å posere små babyer og putte dem oppi kurver og pynte dem med tyll og sløyfer er ikke min stil. For å være helt ærlig skjønner jeg ikke greien med å gjøre det. Disse små miraklene er jo så nydelige i seg selv. En naturlig nyfødtfotografering handler om å fange begynnelsen, den første tiden sammen som en ny familie. Det handler om å fange de små detaljene, hvor små de er i armene deres. Jeg vil at når dere ser tilbake på disse bildene om 1, eller 5 år, så skal dere minnes hvordan denne skjøre og flyktige tiden var. 

Ved en naturlig nyfødtfotografering så kommer jeg hjem til dere, slik at dere ikke trenger å stresse med å få babyen inn i bilen og reise noe sted. Da jeg ikke poserer babyen, er det ikke noen stress med å måtte gjennomføre en nyfødtfotografering innen 10, eller 14 dager, hvis dere ikke føler dere klare for det. Denne jenta var 6 uker gammel, men med god planlegging er det mulig å få tatt bilder av både en sovende og våken baby.

Her er et utvalg av bildene fra denne nydelige sommerdagen i Oslo.

Her finner du mer informasjon om nyfødtfotografering med meg og bare ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon (hello@bornwildphotography.no)

  1. Anna says:

    Så nydelige bilder!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send

Message. Tell me all about you and your vision for your day!

How ready are you to book?*

Why do you want me to be your photographer?*

Date & Location (if you have decided)*

How did you hear of me?*

Your Pronouns

Phone*

Email*

Name*

You deserve the best! Therefore, I want to make sure that we're the best match. As your photographer, I'll not only capture your day, but also help you create an amazing, personal and stress-free wedding experience in Norway. Just fill ut the form and I'll get back to you as soon as I can! 

Let's Connect

LGBTQ+friendly. Everyone are welcome!