I høst var jeg heldig å få fotografert denne nydelige familien. Vi hadde en koselig stund sammen i skogen. For meg er det viktig at en familiefotografering skal være en hyggelig stund for både store og små, uten stress og mas. Barna får lede vei, og vi følger etter. Her kommer noen bilder fra vår tur sammen, håper dere vil like dem!

Vi hadde en kjempefin opplevelse på familiefotografering med Born Wild Photography. Vi avtalte å møtes i skogen. Mens vi gikk en tur, og så på naturen, oppdaget steiner, pinner, en bekk, insekter og trær, fanget Maria stundene og øyeblikkene. Maria var også veldig til stede og var opptatt av oss, sønnen og hunden vår og at vi skulle få en fin opplevelse. Bildene fikk vi kort tid etter og de var helt nydelige. Anbefales på det sterkeste ❤

-Pernille

Ønsker du varme og personlige bilder av familien din, bilder som fanger små og store øyeblikk fulle av kjærlighet?
Ta kontakt med meg på hello@bornwildphotography.no for å begynne å planlegge din fotografering.

Du kan også lese mer om familiefotografering her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send

Message. Tell me all about you and your vision for your day!

How ready are you to book?*

Why do you want me to be your photographer?*

Date & Location (if you have decided)*

How did you hear of me?*

Your Pronouns

Phone*

Email*

Name*

You deserve the best! Therefore, I want to make sure that we're the best match. As your photographer, I'll not only capture your day, but also help you create an amazing, personal and stress-free wedding experience in Norway. Just fill ut the form and I'll get back to you as soon as I can! 

Let's Connect

LGBTQ+friendly. Everyone are welcome!