I høst var jeg heldig å få fotografert denne nydelige familien. Vi hadde en koselig stund sammen i skogen. For meg er det viktig at en familiefotografering skal være en hyggelig stund for både store og små, uten stress og mas. Barna får lede vei, og vi følger etter. Her kommer noen bilder fra vår tur sammen, håper dere vil like dem!

Vi hadde en kjempefin opplevelse på familiefotografering med Born Wild Photography. Vi avtalte å møtes i skogen. Mens vi gikk en tur, og så på naturen, oppdaget steiner, pinner, en bekk, insekter og trær, fanget Maria stundene og øyeblikkene. Maria var også veldig til stede og var opptatt av oss, sønnen og hunden vår og at vi skulle få en fin opplevelse. Bildene fikk vi kort tid etter og de var helt nydelige. Anbefales på det sterkeste ❤

-Pernille

Ønsker du varme og personlige bilder av familien din, bilder som fanger små og store øyeblikk fulle av kjærlighet?
Ta kontakt med meg på hello@bornwildphotography.no for å begynne å planlegge din fotografering.

Du kan også lese mer om familiefotografering her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Submit

hello@bornwildphotography.no

You deserve the best. Therefore, I want to make sure that we're the best match. As your photographer, I will not only capture your day, but I will help you create an amazing and stress-free experience. 

Just fill ut the form and I'll get back to you as soon as I can! 

Office Hours
Monday-Friday 8am-4pm
Thank you so much for taking the time to contact ME!
I have successfully received your contact form and will be contacting you within 1-2 business days.I am so excited to getting to know you!
If you don't hear from me, check your spam please!

Let's Connect

LGBTQ+friendly. Everyone are welcome!