Her har jeg samlet de vanligste spørsmålene jeg pleier å få angående nyfødtfotografering. Er det noe mer du lurer på, er det bare å ta kontakt med meg!

Tilbyr du nyfødtfotografering i studio?

Nei, jeg kommer hjem til deg, eller så møtes vi ute hvis været tillater.

Hvilken type av nyfødtfotografering tilbyr du?

Tradisjonelt sett har nyfødtfotografering ofte skjedd i studio, der man plasserer babyen i en eller annen positur, i en kurv eller kasse. Dette tilbyr jeg ikke, og anledningen til det er enkel. Det er fordi jeg ikke føler slike bilder vekker noen større følelser hos meg. Jeg vil heller fange deg og din baby på en naturlig måte sammen, akkurat i dette øyeblikket, akkurat som dere er. Jeg vil dokumentere den der første tiden, når alt er nytt, og man prøver å lære å kjenne hverandre. Jeg vil at bildene jeg tar skal bli et verdsatt minne fra denne spesielle tiden, et minne for dere foreldre, men også for deres baby når han/hun blir eldre.

Når bør man ta bildene? 

Det blir ofte sagt at nyfødtfotografering bør skje før babyen fyller 10 dager, men da dette ikke er en tradisjonell nyfødtfotografering der babyen bør sove mest mulig for å kunne ligge i ulike positurer, er ikke dette så viktig. En fordel med at babyen er litt eldre er at den ofte er mer våken og man derfor kan få flere forskjellige typer av bilder. Her kan du se bilder fra en nyfødtfotografering der babyen var 6 uker gammel.

mother and father holding their newborn baby

Hvordan går en nyfødtfotografering til? 

Jeg kommer til dere, og så bruker vi den tiden vi trenger for å få tatt vakre bilder. Oftest tar det noen timer. Da har vi god tid til å bli litt kjent og dokumentere all kos, kjærlighet, amming og detaljer. 

Når bør vi bestille time?

Det er lurt å bestille time noen måneder før termin, slik at jeg kan holde av plass til dere i min kalender. Når babyen er født, tar dere kontakt med meg og så finner vi en dato som passer for dere.

Kan søsken være med?

Selvfølgelig kan de det! Det er bare hyggelig! Vi vil ta bilder av dere alle sammen som familie, samt individuelle bilder av kun babyen, og babyen sammen med søsken etc.

Hvis du har noen fler spørsmål eller ønsker å booke en nyfødtfotografering, bare ta kontakt med meg på hello@bornwildphotography.no

Mother holding her newborn baby in front of a window.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send

Message. Tell me all about you and your vision for your day!

How ready are you to book?*

Why do you want me to be your photographer?*

Date & Location (if you have decided)*

How did you hear of me?*

Your Pronouns

Phone*

Email*

Name*

You deserve the best! Therefore, I want to make sure that we're the best match. As your photographer, I'll not only capture your day, but also help you create an amazing, personal and stress-free wedding experience in Norway. Just fill ut the form and I'll get back to you as soon as I can! 

Let's Connect

LGBTQ+friendly. Everyone are welcome!